Diyadin’de Öğrencilerden Yapay Çevre Tasarımı Sergisi

Ağrı’nın Diyadin İlçesinde Öğrencilerin Yaptığı Yapay Çevre Tasarımı Sergisi Büyük İlgi Gördü

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, çevre bilincini ön plana çıkararak özgün yapay çevre tasarımlarını sergileyerek dikkatleri üzerlerine çekti.

Okulun sınıflarında düzenlenen etkinlikte, öğrenciler kendi emekleriyle hazırladıkları tasarımları öğretmenlerinin rehberliğinde ziyaretçilere sundular. Bu etkinliğin temel amacı, öğrencilerin toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmenin yanı sıra sanatsal yeteneklerini sergilemelerine imkan vermekti.

Sergilenen çalışmalar büyük ilgi gördü ve takdir topladı. Projeye katkı sağlayan öğretmenler, sergilenen tasarımların kalitesiyle gurur duydu. Veliler ve öğretmenler, bu sanatsal etkinliği büyük bir beğeniyle karşıladılar. – AĞRI

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI MEBBİS EKRANI İLE SORGULAMA | BİLSEM ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesme tarihi ne zaman? BİLSEM atama sonuçları nasıl öğrenilir?

BİLSEM öğretmen atama sonuçları MEB duyurusu ile belli oldu. 19-23 Haziran 2025 tarihleri arasında atamalar için tercihlerini yapan adaylar BİLSEM öğretmen atama sonuçlarını MEBBİS ve e- Devlet üzerinden görüntüleyebilecekler. 2025 BİLSEM atama sonuçları, T.C kimlik numarası ve şifreleri ile sorgulanabilecek. Bir sonraki süreçte öğretmenlere atama kararnameleri tebliğ edilerek, görevden ayrılma ve göreve başlama işlemleri atama takviminde belirtilen sürede tamamlanacak. Öğretmenlerin ayrılma ve başlama işlemleri MEBBİS Atama Modülüne işlenecek. Gözler şimdi e-Devlet MEBBİS BİLSEM atama sonucu sorgulama ekranında. Peki, BİLSEM öğretmen ataması yapılanların ilişik kesme tarihi ne zaman? BİLSEM öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, ayrıntılar.

NATO ÜYESİ ÜLKELER 2025 | NATO’ya üye ülkeler hangileri, kaç ülke üye? NATO ne demek, ne zaman kuruldu, açılımı ne? İşte NATO’nun anlamı ve tarihi!

NATO üyesi ülkeler, NATO Zirvesi’nin ardından yeniden kamuoyunun gündemine geldi. Devlet ve hükûmet başkanlarının, ittifakın etkinlikleri ile ilgili kararlar almak için periyodik olarak bir araya geldikleri NATO Zirvesi, NATO üyesi olmayan ülkelerle ortaklıklar kurmak için kullanılır. Toplam 32 üyeden oluşan NATO 4 Nisan 1949 tarihinde kuruldu. Mart 2024 itibarıyla Bosna-Hersek, Gürcistan ve Ukrayna NATO’ya üyelik isteklerini resmen bildirdi. Türkiye’nin 1952 yılında dahil olduğu NATO, belirli maddeleri işleyişe koyarak üyelerinin bazı haklarını garanti altına almıştır. Peki, NATO’ya hangi ülkeler üye, NATO üyesi kaç ülke var, NATO ne demek? İşte, NATO’nun anlamı ve tarihi hakkında bilgiler.

İstanbul’da bu hafta birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak

İstanbul’da bu hafta birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak

Bakan Tekin’e bol sıfırlı karnesini veren Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak’tan dikkat çeken çıkış: ‘Eğitim 5-10 yıl içinde tamamen erişilemez hale gelecek’

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e bol sıfırlı karnesini veren Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, “Eğitim 5-10 yıl içinde tamamen erişilemez hale gelecek” diye konuştu.

Türk üniversiteleri QS 2026 dünya sıralamasında ilk 100’e girdi

İngiltere merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu QS 2026 Dünya Üniversiteler Sıralamasını yayınladı. QS İşveren İtibarı Göstergesinde; ODTÜ, Boğaziçi ve İTÜ dünyanın en iyi 100 üniversitesi arasına ilk 100’den girmeyi başardı.

LGS 2025 yorumları! LGS 2025 zor muydu, kolay mıydı, nasıldı? Türkçe Matematik ve Fen sınavıyla ilgili öğrenci görüşleri nasıl?

15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen LGS, 12.50’de tamamlanıyor. Sınav sonrası öğrencilerden sınavla ilgili gelecek olan yorumlar, sınavın zor ya da kolay olup olmadığını niteleyecek. LGS zor muydu, kolay mıydı soruları LGS soru yorumlarını inceleyen öğrenciler için sınav hakkında genel bir rehber niteliği taşıyacak. 2025 LGS öğrenci yorumları, sınavın ardından birçok adayın kılavuzu olacak. LGS bu yıl Türkiye genelinde 973 sınav merkezinde, 3 bin 938 okulda ve 62 bin 693 salonda gerçekleşti. LGS’de 50 soruluk sözel alandan oluşan birinci oturum 75 dakika, 40 soruluk sayısal alandan oluşan ikinci oturum ise 80 dakika sürüyor. Sınav ikinci oturumun da tamamlanmasıyla sona ererek hesaplama sürecine geçiliyor. Adaylar, 155 dakikalık sınav süresi boyunca eğitim hayatlarının bundan sonraki aşamasını belirleyecek soruları yanıtladı. Peki, LGS 2025 nasıldı? 2025 LGS zor muydu, kolay mıydı? İşte sosyal medya yorumları…